Мy 10 rules!

1. Публикациите в този блог са плод на личната ми консумация на всеки един продукт. Мненията, които пиша са строго индивидуални, не се влияят от фирми или дистрибутори.
2. При получени за проба продукти, това ще бъде изрично упоменато в публикацията за въпросните продукти. Никоя фирма не си гарантира положително ревю само, защото ми е пратила продукти.
3. Всеки друг продукт е платен с лични средства.
4. Снимките в блога, за които не е изрично упоменато, че са взети от Интернет, подлежат на защита според Закона за авторските права. Ако желаете да публикувате моя снимка в друг сайт, моля преди това се свържете с мен или сложете линк към източника: WomanBerry.
5. Текствете в блога са също авторски, нито са копирани, нито са взаимствани! Те са плод на собствените ми разсъждения и вдъхновение. Те също също подлежат на защита според Закона за авторското право. Моля, цитирайте при ползване 🙂
6. Блогърството ми носи само душевно удовлетворение, но не и печалба. Още повече такава, която да ме кара да живея охолно 🙂
7. Свободни сте да пишете каквито искате коментари в блога, стига да са в рамките на любезния тон. Всякакви нецензурни обиди по адрес на читатели, оставили предишен коментар, ще бъдат трити! Критични коментари по отношение на моите писания НЯМА да се трият, защото всеки има право на различно мнение.
Не допускам расизъм, дискриминация, сексуални намеци и ненавист.
8. ВАЖНО: Кожата ми е смесена към мазна, със силно изразено омазняване в Т-зоната и най-вече челото. Много суха на бузите. Имайте това предвид, когато четете моите ревюта. Кожата на всяка жена е различна и един козметичен продукт може да има десетки различни ефекти върху различните кожи.
9.  Ако блогът НЕ допада, моля не си губете времето тук 🙂

10. За всички останали: Enjoy! 🙂
Advertisements