BG Beauty Blogs

Привет, верни читателки на WomanBerry. Датата е 15-ти януари и е време за ново обновяване на списъка с блогове, които следя :) Не ангажирам никой с този списък, но това за мен са блоговете, до които съм ограничила времето и вниманието си.
Уточнение: Списъкът включва само бюти или комбинирани такива. Извън тях следя и доста, които не са с бюти тематика, затова не присъстват тук :) Някой ден мога да направя и техен списък :)
21. Nastia D.
36. My box of make up By Nelly
55. Make up by Elli (YouTube Channel)

9 thoughts on “BG Beauty Blogs

  1. Олеее, и аз съм тук! Благодаря ти, Мери , толкова е мило ❤ Влюбих се в новата визия на блога, много ми е криво, че другите блогърки имат такива чудесни идеи за дизайн, а моя блог е винаги нескопосан и не ми харесва 😀 твоя обаче е прекрасен и толкова пролетен ❤

    Like

  2. Страшно много, много, много ти благодаря, че ме има… Ти беше едно от първите бг момичета, чийто блог започнах да следя (заедно с PolinaSofia). Някак сте по-специални за мен (знеш за първата любов 😉 ) и когато виждам, че вече има обратна връзка и то с добро отношение…. Чувството е невероятно! Благодаря ти отново! (Hinting for beauty)

    Like

  3. Meрси, сладка! Не знам как е станало така, че те няма :/ Бях сигурна, че си вътре (facepalm) Веднага ще поправя това 🙂

    Like

  4. Честит нов блог, Мерии!
    Много свежа визия 🙂
    П.П. Напомням ти да ме добавиш, че ме няма в списъка 🙂

    Like

Comments are closed.